Gratis eBook

Een gratis eBook wil natuurlijk iedereen. Zeker als je je rustiger, meer in balance en blijer voelt nadat je het hebt gelezen. We hebben er tot nu toe 1 zelf geschreven, en in 1 eBook hebben we 10 tips verzameld uit het boek "Raising Happiness" van Dr. Christine Carter.  We plannen echter meer eBooks en Blogs. Kom daarom dus regelmatig hier terug en download ze nu.

We wensen je veel leesplezier.

Gratis eBook: 

Opgeruimd staat Netjes

gratis ebook

Chaos in je hoofd

Er zijn van die dagen waarop alles je teveel wordt. Je denkt aan duizend en een dingen tegelijk. Op zo'n dag is het ontzettend moeilijk om je op iets te concentreren. Voor jou is er dan chaos in je hoofd en je vindt dat echt niet fijn.

Graag wil je daar iets aan doen maar je weet niet wat. Bovendien vind je het een beetje overdreven om maar meteen naar een psycholoog te "rennen". Was er maar iemand die je een paar goede adviezen kon geven hoewel je ook al blij zou kunnen zijn met een boek met wat tips.

Nou, dan hebben we goed nieuws voor je: ons gratis eBook "Opgeruimd staat netjes". In dit eBook beschrijven we hoe jij weer rust in je hoofd kunt krijgen. Heerlijk toch? Download het nu.

Gratis eBook: 

10 handige tips om je Kind Gelukkig te laten zijn

gratis ebook

De wens om gelukkig te zijn

Niet alleen ieder kind wil, net als "grote mensen" gelukkig zijn, ook ouders willen het liefst dat hun kind gelukkig is. Het "rare" is dat ouders en kinderen het op een of andere manier vaak niet voor elkaar krijgen om dit geluk te bereiken. Dat is toch jammer, nietwaar? Want het zou toch mooi zijn wanneer je samen met je kind regelmatig gelukkige momenten kan beleven. Zeker omdat daardoor veel problemen eerst helemaal niet ontstaan.

De wil om gelukkig te zijn

Nu is geluk net zoiets als een volle spaarrekening. Kijk, als die spaarrekening nog leeg is, dan kun je wensen dat het geld erop stroomt. Maar ja, dat gebeurt dus niet zomaar. Anders is het als je echt wilt dat er geld op komt te staan. Dan weet je dat je er iets voor moet doen. En zo is het ook met geluk. Als je het wilt bereiken moet je er iets voor doen. In het gratis eBook "10 handige tips om je kind gelukkig te laten zijn" lees je wat je kunt doen om niet alleen je kind, maar ook je zelf gelukkig te maken.

Jouw Brein, onze passie

>