logo hoofdmanager

Eindelijk een

No-Nonsense

e-Book over Hypnotherapie

Er bestaan nogal wat wilde verhalen over Hypnotherapie. Om te beginnen zou het eng zijn en ook nog eens "van de duivel" komen. Wat dat laatste dan ook mag zijn. En door hypnose-shows op televisie, waarin mensen soms de raarste dingen doen, zou je na afloop van een Hypnotherapie-behandeling ook helemaal niet meer weten wat je hebt gedaan. 

En dan zijn er natuurlijk ook altijd mensen die graag nog een stapje verder gaan en Hypnotherapie domweg kwakzalverij noemen terwijl het toch de oudste vorm van psychotherapie. Hoogste tijd dus voor een kijkje in de keuken van een Hypnotherapeut. Voor dat doel heeft Anneke Dusseljee dit korte gratis e-Book geschreven.

Anneke legt hierin uit:

  • welke trance-verschijnselen er zijn,
  • de stadia van hypnose en het
  • conflict tussen bewust en onbewust. 

Ook bespreekt ze een aantal mooie voorbeeld casussen waardoor je als lezer een inzicht krijgt in wat je met (kinder)hypnose allemaal kunt bereiken of wat jij er aan zou kunnen hebben.

Dit e-Book is er dus niet alleen voor mensen met een hulpvraag maar ook voor de (kinder)hulpverlener die in de eigen praktijk soms tegen problemen aanloopt die wellicht makkelijker op te lossen zijn dan je denkt. 

Wil je ook weten wat Hypnotherapie echt is en wat het voor jou kan betekenen? Download dan dit gratis e-Book: "Wat is Hypnotherapie eigenlijk echt?

>