Over Ons

Anneke

Mijn naam is Anneke Dusseljee, ik ben geboren in 1960, getrouwd, moeder van 4 inmiddels volwassen kinderen.

Had iemand mij vroeger gezegd dat ik ooit hypnotherapeut zou worden, had ik die persoon voor gek verklaard. Dat zweverige gedoe stond zo ver van mijn bed. 

Ik heb lang als fysiotherapeut gewerkt. Door mijn werk met patiënten met chronische pijnklachten kwam ik in aanraking met NLP. Ik ontdekte hoe belangrijk alleen al het gebruik van taal is voor het herstel van het lichaam. 

Ik ervaar ook altijd een drang om te leren en mijzelf te ontwikkelen. Eerst ben ik Holistisch Coachen gaan studeren aan de Academie voor Holistisch Coachen in Amersfoort. 

Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met Hypnose via een workshop bij het Hypnose Instituut Nederland. Ik was verbaasd en positief verrast over het effect en de snelheid hiervan.

Ik alle opleidingen aan dit Hypnose Instituut gedaan. Voor mij was dit een fantastische reis vol persoonlijke ontwikkeling en oplossen en wegnemen van oude belemmeringen.

De passie voor het brein is toen ontstaan. De mogelijkheden om te veranderen zijn eindeloos. Je moet het zelf doen en ik begeleid je vol passie, humor en energie. 

Anne-Marieke

Mijn naam is Anne-Marieke Dusseljee, ik ben in 1990 geboren en woon in Enschede. Na mijn bachelor Psychologie wist niet precies wat ik wilde en heb ik verschillende paden bewandeld als het gaat om studies en de keuzes die ik daarbij moest maken.

Door verschillende ervaringen die ik opdeed tijdens stages en mijn studies kreeg ik steeds vaker het gevoel dat ik kinderen/jongeren niet perse in zogenaamde hokjes wilde plaatsen door ze te "labelen" met diagnoses als ADHD of Autisme. 

Mede hierdoor wilde ik graag iets voor mezelf beginnen zodat ik kinderen, jongeren en hun ouders op mijn eigen manier kan begeleiden bij hun hulpvragen. 

Ik ga graag met kinderen/jongeren en hun ouders op ontdekkingstocht naar hun talenten en de dingen waar ze blij van worden. Dit in plaats van de volledige focus te leggen op dat wat ze (nog) niet kunnen of waar ze moeite mee hebben. Mijn motto “Do what makes you happy en smile” is iets wat altijd in mijn achterhoofd meeneem en wat ik ieder kind (en ook hun ouders) gun. 

Dit wil ik graag bereiken door kinderen/jongeren en hun ouders (weer) in hun kracht te zetten, ze te laten ontdekken waar hun talenten liggen en ze te motiveren om juist die dingen te doen waar ze blij van worden.

Blijf geïnformeerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

>